|
Kupujem/trazim Kupovina audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav drugari..
Ajd ako neko prodaje kakve sintove molio bih vas da mi bacite vase ponude na pm. Dakle prihvatam va, analogne, romplere, ma sve sto mi se ucini zanimljivo i privatljivo sa cijenom. Primam klavijature sa 5oktava, 4, 6, moze i manje ako mi se svidi model ![]() Prihvatam i rackove, samo prvo moram da nadjem neki sa dirkama sto ce mi izigravat i kontroler sa midi in/out/trough i aftertouchom pozeljno. To moze da bude eventualno i neki kontroler, ali ne neki plastikaner od 35 e ![]() Studio mi je u 2 grada. Glavni u jednom, pomocni atelje u drugom (za koj sam trenutno vise vezan zbog odredjenih okolnosti i poludim od stalnog prenosenja opreme.. Te uzmem klavijaturu a zaboravim stalak za nju, drugi put snesem i stalak i klavijaturu a zaboravim strujni adapter od iste. Znam od zurbe da budem malo rasijan, to mi je u DNK priznajem ![]() Molim samo ful ispravne uredjaje, jer mi se ne petlja sa popravkama.. Bilo bi pozeljno da stavite okvirnu cijenu koju trazite, pa da vidimo mozemo li naci zajednicki jezik, I da.. necu kupit sve sto ponudite sigurno jer mi ih ne treba 900 ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neke preporuke | Rhino | Monitoring | 7 | 14-07-2012 01:02 PM |
neke dve | cAAc | Promocija radova | 0 | 09-06-2011 02:38 AM |
kroz sta provlacis sintove kad ih usnimavas? | DaBear | Dejan Vučković | 1 | 31-12-2009 12:46 AM |
Gledao neke slike | Steka | Razno | 19 | 26-08-2007 08:27 PM |