|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
..ovih dana nekako me ulovilo da po 1000 puta opet i opet testiram reverb-ove (VST). I mogu reci da sam tek sad u govnima..i da neznam di sam??
Dakle testirao sam na mu?kom vokalu i za MENE rezultati su bolno lo?i a u jednom dijelu iznenađujuci! Radi se o Vst verbima (redosljed nebitan) CSR-studio verb Reverberate Valhallarom Lexicon-Vintage Plate(itd) Ozone 5 Reverb LX480 ...i prastari Timeworks reverb Zakljućak je da se svi oni gube u MIX-u tj. jednostavno ih nestaje cc80%. Kad ih nafrlji? da dobije? zapletaj creva (na suho) onda ide van ali to je mulja?a itd. Većina na kraju prelazi u ?um i blagu distorziju pri slu?anju na "suho". Ipak je to sve jo? daleko od hardvera..bar ja tako mislim. I jedno iznenađenje...stari Timeworks mi je pokazao ako ne najbolje onda sigurno vrh od gore navedenih. Najbolje rezultate su dali: Valhallarom- gubi visoke u mixu..ma koliko dodao na koncu samo ostaje ss LX 480-koji ima toplinu ali jako gubi gustoću i prodornost u MIX-u Uz to dvoje uz rame ide Timeworks reverb (stari) A lexicon vintage plate (itd) dosolvce me razočarali! ostali su tu..negdje. Dakle radi se o mu?kom vokalu! Jo? je bilo tu verba..kao Breverb , 2C Aether itd.... Toliko od mene i SRETNA VAM NOVA 2013!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skakljiva tema | idekius | Goran ?impraga | 30 | 01-11-2008 04:54 AM |
Vokal - Reverb, Delay | Paja Patak | Audio Software | 37 | 31-07-2007 12:33 AM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |