|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]()
Instalirao...
E ovo me malo potseca na one fore sa windows media edition... Stalno nesto pokusavaju da kompjutere priblize americkim domacicama... Ispod onog start menija (Metro), krije se windows 7 sa iskljucenom AERO temom. Postoje manje razlike u odnosu na sedmicu, ali deluje kao da su u jedan OS pokusali da utrpaju dva nacina rada, kao sto je i Khan rekao - 2 environmenta... Prakticno je moguce raditi sa kompjuterom bez klasicnog desktopa. Sve se nesto plasim da ce u buducnosti skroz izbaciti taj desktop ![]() Sam utisak rada nije los,taj METRO fino radi, mada je tezak bloatware. Windows apps store... Moze, do duse, da se potpuno customizuje... Mnogo sve to lici na neki mobilni telefon ![]() ![]() Siguran sam, a i testovi pokazuju, da su ipak malo optimizovali sam windows kernel i valjda sada to radi malo bolje od sedmice, ali taj deo windowsa koji sluzi za interakciju sa korisnikom mi je totalno bezveze, zato sam se i zahvalio Branoy-u jer je dao odlican YT review - sve je to lepo - slike i muzika na dohvat ruke, browser, najkorisceniji dokumenti i slicno, ali sve to na mobilnom ili PDA uredjaju, koji sluzi za pregled i zabavu. PC je ipak uredjaj na kome se kreiraju svi ti zabavni sadrzaji i ovakav pristup donekle zanemaruje ulogu pravog PC racunara - sa kucistem.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|