|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Zahvaljujem na dobrodoslici i odgovorima. Iz tvog odgovora (mislim na "znak"), slutim nekakvu frustraciju & nezadovoljstvo. Da se licno poznajemo mozda bih ti mogao pomoci i ukoliko bih bio u stanju , svakako bih to i uradio. Posto se ne poznajemo, na osnovu ovoga sto pises, mogu ti samo reci da je nadmenost u psihonalitickom smislu samo izraz duboke licne nesigurnosti.(kompenzacija ega).Ali (da se malo nasalim) to je verovatno slucaj za neke druge cike sa belim matilima.
Sto se mene tice, priznajem da sam neupucen u "stanje stvari na forumu". |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim za savet od doktora sa Rumskog | sasar | Computer Hardware | 10 | 25-03-2011 08:35 PM |
molim pomoc/savet | herbsmanno1 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2011 10:14 PM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |