|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Ja ne mogu da ubedim svoju ?enu da ode kod autoelektričara da joj pove?e zvučnike kako treba, po?to ih je limar posle krpljenja i farbanja auta povezao "nekako" (a zadnji desni nije uop?te povezao ![]() E, da probam da budem normalan: i pored toga ?to miks smatram čudnim ipak mi je jutros u glavi zujalo "cynicism, cynicism make(s) me blind" (ako sam uop?te dobro razumeo Sad, to ?to ka?e Znak, taj engleski... pečalba, ?ta će?, mora se Uostalom (kao ?to sam jednom davno ovde rekao) - ko je kriv anglofoncima ?to su re?ili da izvr?e jezičko porobljavanje cele planete. Sad nek kusaju ?ta su zapr?ili Meni vi?e smeta to ?to pevanje deluje kao "htela bih ovako da pevam", a ne "ovako ja pevam". Nisam ba? objasnio, ali mo?da neko i razume... Ali ceo fazon je skroz OK i čuje se trud. I ne bih promenio stanicu ili sti?ao radio kad naiđe ne?to od ovoga, a to inače često radim Pozdrav, Vasa
|
|
| Tags |
| buzge, cynicism, line out, mtv |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|