|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Mrzim da smaram sa ovakvim pitanjima pa sam prethodno poku?ao sam da iznadjem odgovor, ali nisam uspeo. Radi se o sledećem:
Često koristim motifov sekvencer za pravljenje aran?mana. Nekad većinu kanala sredim u tom sekvenceru i onda ih samo eksportujem u cubase. Naravno, eksportovanje tih kanala mora biti sinhronizovano. Dok sam radio sa SX3, to je i?lo ovako: i?ao sam midi out iz fireface-a a midi in u motif. Iz motifa audio nazad u fireface instrument input. Pritiskom na record ili play dugme u cubase-u, midi signal trigeruje sekvencer motifa, i onda spu?tam tako traku po traku sa preciznim "alignment-om". Kako sam pre?ao na cubase 5, ne mogu da trigerujem motifov sekvencer. Sva pode?avanja sa ista kao na SX... Ali pritiskom na PLAY ili RECORD dugme sekvencer miruje. Da li neko zna u cemu je problem? ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto je "gluva" soba "zagluvljena"? | Boki_R | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 17-10-2012 09:57 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
CUBASE SX3 je li "izasao"?(znate sta mislim):) | bushavko | Audio Software | 10 | 20-01-2005 02:37 PM |