Mobilni DAW-Samplestation ?
Da li nekoga mozda interesuje mobilni DAW-SampleStation u vidu HP ProoBook i5 Laptopa 15" sa 16GB RAM, 500GB 7200 rpm diskom + eSata 2TB HDD Seagateom (radi kao da je unutra, jedan od najbrzih diskova danasnjice), FW i ExpressCard prosirenjem (uz njega dodje i TI FW ExpressCard) za otprilike 1000 eura...
Cini se da je skup, ali ovaj laptop sam kosta oko 860 eura (jer je iz ProBook serije, sto znaci kvalitetna Alu-plastika izrada, dugotrajnost, stabilnost) ?
Ono sto se dobije uz sve gore navedeno jeste ruWIN7 sistem, sa presetiranim C5 projektima koji automatski kada se pokrene sistem, pokrecu i projekat u kome su vec ucitani svi instrumenti koji popunjavaju svih 16GB rama (kome treba kao sample-instrument stanica) tipa StylusRMX, Omnisphere, Trilijan, Orchestra, Symphobia, BFD2, Mixosaurus, LASS itd itd (preko 1.4TB vec instaliranih instrumenata), tako da ne moraju dodatno da se ucitavaju , vec je dovoljno samo prelaziti gore dolje po kanalima kako bi se doticni svirali (naravno, vi te projekte i presete mozete podesiti prema svojim potrebama) ?
Interesuje me da li bi neko platio ovako nesto (da znamo da li to ubuduce nuditi), ili je to van domasaja vasih novcanika? I uopste, ako ima neko zainteresovan da dobije odlican mobilni DAW za svoje trenutne potrebe ? Pre svega me interesuje misljenje Pro usera na forumu...
Hvala