|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Drugari,
skoro postadoh ponosni vlasnik Kaossilator pro spravice te me interesuje sledece - kako da line out (koji je stereo i do sada sam ga sa rca kablovima prikljucivao na aktivne monitore ili hifi pojacalo) prikljucim na m-audio fast track pro koji ima samo one kombinovane mic/inst inpute (2 inputa identicna). Na m-audio imam i dugmence koje te ulaze switchuje inst/line sto malo zbunjunje u odnosu na ono sto pise ispod ulaza tj mic/inst.... Jasno mi je da mi trebaju 2x rca to guitar kabla. Ono sto ne znam je da li ce ovo da radi tj da li ti inputi na m-audio mogu da @prihvate@ ovakav signal (znam da postoje nekakvi balansirani i nebalansirani ali se u to ne razumem uopste, dovoljno da znam da ne treba da ukljucujem phatom power kad ne treba ![]() hvala unapred |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Junior Jack studio slike | DaBear | Razno | 5 | 25-09-2011 02:03 PM |
Jay Jack - Sunshine Day (ORG MIX) | max013 | Promocija radova | 0 | 18-05-2011 10:04 PM |
Jey Jack - sunshine day | max013 | Promocija radova | 1 | 07-05-2011 07:11 PM |
Cactus Jack, By-Pass (LIVE) | ArchSound | Promocija radova | 11 | 07-02-2007 11:50 AM |