|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pomalo je off, ali nije ni da nema veze sa onim ?to je ovde na
nekoliko mesta već procurelo... Dakle, legalan tj. nelegalan soft. ![]() rekao osim da sve zavisi iz kog se referentnog sistema profesije (hobija) posmatra stvar. Recite mi samo koja je to logika da ne jedem 'lebac ne bi li posle već koliko meseci u?tedeo za ProTools 10 i otkrio da li mi taj soft "le?i" ili ne? S druge strane, kome da naplatim tu *****anciju? Mislim, nekima je to lak?e ili lako, vidim, pominjete nekakve klijente, mu?terije, ali stavite se u ko?u jednog novinara koji u Srbiji radi (ako radi) za tristotinjak evra, i probajte da sa tom lovom vodite nekakav porodičan ?ivot, a usput budete "legalista". Jasno je da je to nemoguće. Zato krekovane verzije, po mom mi?ljenju, i postoje. Da bi ekonomski obogaljeni entuzijasti ostali u toku, pokadkad svoje znanje i naplatili, iako sve vreme uče "na crno". Jer, svakako da im ta "prevara" neće značiti puno na ukupnom saldu. Oni su u tome jer to vole, a srećna poslovna okolnost tu je samo da bi se osetili za trunku sposobniji u svetu gde ne ?ele prihvatiti ideju kako je isti stvoren samo da bi pre?iveli.
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Valjan "narodni" vocoder? | HeatMan | Audio Software | 5 | 19-08-2010 05:24 AM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |