|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pitanje koje sam trebao davno da postavim,a nisam.
Npr. radim na miksu i zadovoljan sam kako zvuci,ali mi na master kanalu taj miks dosta klipuje do oko 2 decibela.E sad ono ?to me interesuje je da li ću uti?avanjem svih instrumenata pojedinačno za npr. 1 decibel uni?titi miks koji mi se sviđa ,ali izbija.Da li uti?avanje određenih instrumenata ostavlja posledice na mix.Da li je isto ako uti?am određeni instrument za 1 decibel sa npr -7db na -8db i onaj sa -20db na -21db.Kako najbezbolnije re?avate ovaj problem,pitanja su malo glupa i zakasnela ali nadam se poučna.Hvala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedno pitanje... :) | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-01-2009 07:25 PM |
Jedno (verovatno) glupo pitanje | eternal prize | Computer Hardware | 8 | 21-06-2008 02:20 PM |
Jedno tehnicko pitanje | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 02-06-2005 05:01 PM |
Jedno pitanje za Vladu! | bumbar | Vlado Georgiev | 1 | 16-03-2005 09:19 PM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |