|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Čika Slobo, Ne znam kako je očigledno da se bavim takvom muzikom, ima na "promociji radova" čime se bavim. Imam preko 15 godina iskustva u studijskom radu (uh, al je brzo prošlo ![]() Rukama preneo, otpakovao i preslušao, prepipao i prodao na stotine i hiljade komada razne opreme i znam šta je monitor od ~ 150 €. To je monitor od 35€ na koji udariš rabat od 450%...! A i ja sam slušao i 5 evra i 5 cifara evra... Poštujem rad i delo, zaista, ali ovo je nešto što vrlo dobro poznajem. Sa druge strane, verujem da u tržišnim okolnostima, s obzirom na konkurentne komade robe u toj klasi, taj zvučnik može da pruži vrlo interesantne rezultate! Lično najviše volim NS-10 (sa nekim ozbiljnim pojačalom), mali Quested S6R je bombonjera, od tih jeftinih Fostex 6301b je isto sjajna jednosistemska kutijica,Adam a3 i 5X, odlični, i svi oni baš nemaju taj prepucani jeftini bas ~ dapače, puni su midla...! No, forum je, puno ljudi sa različitim mišljenjima. Moje je takvo. Vaše je drugačije i ja to poštujem. Pitanje monitoraj je doduše u neku ruku i lično. Kao i u bilo kom drugom zanatu, postoje alati koi nekome odgovaraju, a nekome ne. Ne vole svi kuvari "Solingen" nož, npr... Srdačan pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studijski monitori i hi fi | Mrgud | Monitoring | 81 | 21-02-2009 07:06 PM |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |
B&W 602 S3 kao studijski monitori?? | Faktor X | Monitoring | 7 | 21-01-2006 03:05 PM |