|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Poceo sam ozbiljnije da se zanimam za snimanje pre 6-7 meseci,sto se tice muzike bavim se duze vreme,a sto se tice snimanja ovo su moji prvi koraci...
Pre 15-tak dana mi je stigao prvi preamp i snimio sam ovo... http://soundcloud.com/dragan-jevtic/...ekmalo-sredjen Sto se tice ovoga ne morate nista komentarisati,to mi je PRVI snimak gde sam koristio mikrofon i preamp,znam sam da je totalno lose ali nisam vodio racuna ni o cemu,to je bilo cisto da probam premp i mikrofon pa da usnimim nesto...od zivih instrumenata je koriscena samo tenor horna zato malo izvestaceno zvuci... Kada sredim akustiku sviracu jos saksofon,gitaru i tako svasta pomalo,potrudicu se da snimim dobro koliko je u mojoj moci pa cu staviti ovde da mi skrenete paznju na greske koje budem napravio... Drugi snimak nastao danas,jedna narodna pesma,sve snimljeno midi klavijaturom i VST instrumentima... http://soundcloud.com/dragan-jevtic/a-tebi-se-ne-zuri Nista nisam puno komplikovao,najjednostavnije sam snimio sve,VST instrumenti su iz Kontakta,tu sam i efekte dodao,nisam imao zivaca da konvertujem u wav pa da onda dodajem efekte eksperimentisem itd,mozda bi bolje bilo,ali i ovako sam na pravljenje pesme potrosio ceo dan... Neki jadan mastering sam uradio u Ozonu,ali onako vise pomerajuci slajdere nasumicno i slusajuci kako sta zvuci nego nekim znanjem. Eto na ovom snimku bih voleo da mi skrenete panju sta nije u redu,na greske,malo je aljkavo odsvirano na nekim mestima,to znam,ali mislim na tehnicke greske ako ih ima,i da kazete zamerke i savete...nije nigde bilo klipa na master level-u u Cubaseu kada sam izvozio snimak... Kada budem nesto novo radio za nekoliko dana stavicu,ali bice neki drugi zanr muzike ![]() Pozdrav,hvala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji beatovi | Lucifuge | Promocija radova | 0 | 03-01-2012 09:08 PM |
moji neki radovi | NXA | Promocija radova | 1 | 06-09-2010 02:59 PM |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |