|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Za prvog ne znam ali za drugog sam upucen posto smo tamo radili fraktalni difuzor i zadnji bass trap, mada studio nismo (MI) koncipiriali u startu. Mogu ti reci da je tretman uglavnom pokriven plavim platnom, znaci "bass trapovi" postoje, samo su sakriveni, jer je tako estetski lepse. Imas eomsy studio thread, imas studentovu sobu za vezbanje violine, imas jos dosta uglavnom nedovrsenih diskusija, ali su one prepune (dobrih) saveta... Znaci, ponovicu ti, drzi se tema o kojima smo vec pricali, jer to nisu neciji komercijalni projekti, informacije o njima mozes dobiti, javno, na forumu. Moram reci da su takvi javni cak i bolji po rezultatima od nekih komercijalnih projekata sa kojima sam imao priliku da se upoznam.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rme???? Hitno | Zeroo | Computer Hardware | 6 | 23-09-2010 12:12 PM |
Hitno!!!! | Inovative_kg | Razno | 12 | 10-09-2007 01:19 PM |
Sta staviti na kraj lanca? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-06-2007 08:25 PM |