Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-04-2012, 05:59 AM   #1
silent
Junior Member

Default ni prijedlog ni sugestija

Po?tovani useri ovog sajta koji su tjerali mak na konac sa mnom kao prvo zahvalan sam vam na svemu ponu?enom , a drugo neke stvari u stvarnosti druga?ije izgledaju nego ?to jesu. Istina je da sam recimo imao bend i da se danas u slobodno vrijeme bavim crtanjem kockica u kjubejzu no na tome i ostaje . Sva ova pitanja bila su postavljena kako bih pomogao prijatelju oko njegovog rada ne?to kao koliko smo voljni pomo?i nepoznatima ili tako ne?to. Bilo je nekoliko sajtova s moje strane i u principu postavljao sam pitanja iz nekakvih banalnosti a sve ukupno izkalkulira?e on.
Za?to ba? glazbeni forumi. Imam neka znanja o tome pa mi je bilo lak?e na tom terenu. Istina od 4 sajta kod vas se ima najvi?e za nau?iti a ?to se ti?e odgovora .isti su na svim sajtovima.Niko nema vremena ni volje za obja?njavanja al imaju svi za ironiju..
Produkcija i mix me ne interesiraju iz jednog razloga a to je da nemam vremena za svladavanje toga ali imam frenda koji ima studio i znanje o tome pa bi mi ionako bilo suvi?no. Radim jednostavnije stvari ?to za sebe ?to za druge i to mi je dovoljno.
Nadam se da ne?e biti ljutnje i da se mogu obratiti koji put kad mi negdje za?kripi i nemam gdje potra?iti odgovor
pozz by silent
silent is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules