Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
ovi sofit otvori za ove zvucnike, koja je visina gornje ivice tj, do koje visine dolaze ti zvucnici? i na kojoj su udaljenosti jedan od drugih? i kako planiras postaviti sto, rackove... ako nije tajna 
|
Visina gornje ivice zvucnika je 137cm a razdaljina jednog od drugog je 210cm,ali uzmi u obzir da su zvucnici dual koncentrik i da je prednji zid nagnut ka napred.Ti ces svakako kod sebe rastojanja i visinu prilagoditi svojim zvucnicima i svojoj prostoriji.Postavka rackova i mixete mi je bila poprilican problem ako uzmem u obzir da sam hteo sto manje narusavanje projektovane akustike a opet sto vecu flexibilnost i brzinu u radu.Varijanta za sada je:reckiranje 10 kanala sa mixete jer sa nje koristim samo preampe i eq-e a sve ostalo ide preko MixDream sabirnice i monitor kontrolera i postavka sa nizim rackovima u polukrugu oko sweet spota koji je opet na nekih 270 cm od prednjeg zida.
Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
btw, vidi pozabavi se i podesavanjem fotoaparata pre nego da slikas od ovog blica nista se ne vide detalji ne mozemo da uzivamo dok gledamo ko ti tamo 
|
Bice bolji aparat i kamera...ne vredi sa kiblom koju imam

.Pozzzz