|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]()
Ja ne bih, jer nece biti jeftino a i nije jedini problem... za "presvetao zvuk" krivi su i operacioni pojacavaci... korisceni su skrnavi 4580 i 2043 u svim kanalima. Uticaj elektrolita mi nije poznat ali se i oni mogu zameniti...
![]() Zatim videh i veoma koristan savet na GS o tome: Quote:
![]() Jeftino ti moze biti samo ako sam umes da napravis napajanje, i sam mozes zameniti sve cipove i elektrolite boljima. Za izbor regulatora sam vec ranije napisao koji mogu da budu pristojni... u okviru struje od 1A max output... seme za regulator se mogu naci u samom datasheet od cipova LM317/337. Ako znas sta hoces da pravis i pokupujes sve komponente... i imas seme... mozes otici do servisera mobilnih telefona (zbog duvaljke za topli vazduh)... i da pitas koliko bi kostala cela akcija... Ali ... na kraju treba imati u vidu da mozda ne moras to sve da radis, jer ima Aurora da se kupi jeftinije.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 04-03-2012 at 09:23 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem M audio ProFire 2626 | binzulja | Kupujem/trazim | 0 | 01-06-2011 12:08 PM |
M-Audio ProFire 2626 iskustva.... | sinaj | Computer Hardware | 6 | 04-12-2009 10:19 PM |