|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Obilazim ovaj forum već par godina i mogu vam reći da sam mnogo toga naučio ovdje, posebno iz polja produkcije i post-produkcije. Hvala vam na tome. Trenutno imam bend sa klasičnom petočlanom postavom (vokal, gitara, bubanj, bass, klavijatura) i sve je 100% live, znači bez ikakvih dodataka. U narednim mjesecima postoji mogućnost da ostanemo bez bubnjara a okolina u kojoj ?ivimo ne pru?a ba? velik, ili ikakav, izbor za novog. Svirao sam davno nekad na onaj fazon midi-klavijature-električna gitara-vokal za tezge, ali to je ne?to ?to ?elim izbjeći. Koji je najbolji i najbezbolniji način da zamjenim ?ivi bubanj sa midi bubnjem, a da ne ide sa klavijature (Pa800) već da ide sa laptopa? Npr. ako uzmem postojeći midi fajl i s njega skinem sve osim bubnjeva, ?ta mi je najbolja opcija da te fiksne "bubnjeve" renderujem sa kompjutera a da ne budu plastični? Unaprijed zahvaljujem! SGG |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live audio u midi ? | dardam | Audio Software | 3 | 02-09-2011 04:32 PM |
Kupujem: Elektronski bubanj (MIDI) | sub | Kupujem/trazim | 0 | 13-04-2010 03:36 PM |
SB live i MIDI | rasa01 | Computer Hardware | 9 | 20-11-2009 05:22 PM |
preporuka za live mikser (podmiks za bubanj) | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 27-09-2009 08:48 AM |
Live nastupi isključivo sa LAPTOP-MIDI KONTROLER kombinacijom | mesh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 13-01-2009 01:16 PM |