|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Koristim MiniDisc... Pa sad, svilenkastije ili ne, to je individualno, sad ako krenemo u tu raspravu, već će neko reći da "okreneš fazu i dobiješ nulu"...i da je sve to isto... ![]() ...našo mene da pita, a ja muku bijem tamo na "analogiji" sa ovima što su new tech freaks... ![]() Ovde više pričam o mikro ulaganju za dosta značajan zvučni pomak...! Quote:
No MD se i danas proizvodi, novi modeli su papreno skupi, a disketica ima i kod nas novih da se kupi... često kada nešto drndam u DAW, na kraju "slikam" MD-om, pa ujutru kad hoću samo da preslušam šta sam radio, pustim sa njega, 'mesto da dižem sistem, daw, projekte itd... Nabavio sam i MD walkmen,za iste novce i drugi mesec "cedim" JEDNU (prvu,koju sam dobio s' njim) bateriju od volt i po', i i dalje ne uspevam da je dodeljem... ![]() No...sve to na stranu, kažem, super rešenje za nekoga ko nije u prilici da se "protegne" za neku iole ozbiljnu kartu, a što kažeš, imaš i vrlo kvalitetan, čak i prenosni snimač... Poz'
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-02-2012 at 02:20 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|