|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, imam par pitanja, možda se neću sititi svih odjednom, pa ću nešto pitati i naknadno! Počeo sam uređivati prostoriju za probe u podrumu, to je ustvari bila hladnjača za meso, zidovi su debeli 30cm, na njih je postavljen stiropor 10cm i pločice. Toplinska izolacije je izvrsna, ali zvučna je nikakva pa mi je u planu izolirati sve u stilu kao da se gradi studio. Najbitnije mi je izolirati zvuk da što manje probija u stan iznad!
Za početak radim plivajuči pod i zanima me zna li itko što se stavlja ispod plivajučeg poda, odnosno između poda (ploče) i drvene konstrukcije (vidio sam na nekim slikama da je neka guma od otprilike 1-2cm) i dali se drvena konstukcija zavidava u pod ili se ona samo položi na te gume? Zatim drugo, što su to akustične spojnice, vidio sam po forumu taj izraz i također se koristi negdi pri postavljanju drvene konstrukcije uz zidove! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prostorija za probe - akustika | k_bozon | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 29-11-2011 09:40 PM |
prostorija za probe | ruzina | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 16-02-2010 08:47 PM |
Snimanje probe??? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-06-2008 11:54 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |