|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | |||||
Senior Member
|
![]()
Da ne znam ko piše, svašta bih pomislio iskreno, samo ne da priča ono što zaista misli.
Quote:
Quote:
6. Muzika - pojavljuje se sve veci broj JAKO dobrih programa koje izgledaju super, maltene u klasi ProToolsa ili Cubasea... a za petinu cene (?5) inace 99% programa je ?0.69 !!! Ako ti igrice ili crtanje nisu bitan faktor jednostavno nemoj pričati o tome pošto baš zbog takvih rečenica ceo komentar ostavlja izuzetno pogrešan i makar meni neprijatan utisak. Quote:
![]() Samo, ček, zar nisi rekao da su većina tih univerzalnih korisnika "obični korisnici" - zašto bi obični korisnici uvek kupovali nove aplikacije, zar njima nije dovoljno ono elementarno što dobiju? Ili smo malo kontradiktorni? ![]() Usput, ako Apple ima veliku bazu korisnika, da li ti je palo na pamet koliko onda korisnika ima Android? ![]() Quote:
Usput, za te iste pare može da kupi besan desktop kompjuter, wireless tastaturu i miš, monitor od 23", legalni DAW, 2-3 USB-MIDI mini kontrolera i čak mu ostane da kupi kakve takve monitorčiće a da isto tako sedi na sofi i da ima svoj project-studio. Alo! Quote:
Da se razumemo - lično mislim da kupim neki tablet (pa možda i iPad2), ali nemojmo pričati kako je naprava klase iPad2/Galaxy S II jeftina. Da je korisna, jeste. Da je sprava koja obeležava 21. vek, jeste. Da je olakšala život onima koji znaju zašto ga kupuju, jeste. Da je olakšala život onima koji nemaju sa čime da se hvale pa kupuju ovo prestiža i pomodarstva radi, jeste. Ali NIJE JEFTINA! Možda za standard Velike Britanije, ali ne i u Srbiji. Ono za šta ja skidam kapu Appleu jeste što je svojim modelima doprineo da konkurenti mnogo više i brže razmišljaju o dizajnu svojih modela i tome što je doprineo totalnoj standardizaciji touch screen funkcija. Sreća u nesreći za nas u Srbiji je što će svi ovi tableti već sredinom 2013te postati jako jeftina stvar, odmah čim color Ink tehnologija postane standard ![]() Last edited by wladymeer; 01-01-2012 at 12:04 PM. |
|||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Future Of Apple | Coconut | Razno | 2 | 13-08-2010 01:25 PM |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |