|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Malo sam se ponovio...i vrlo sam zadovoljan napravom.
Primetio sam da se veliki broj ljudi "gnusha" iPada, isto kao sto je bilo i sa iPhone-om. (Sto se posle promenilo) Prosle nedelje sam ceo dan probao gomilu PC tableta u velikoj radnji sa 15 razlicitih modela izlozenih...i SVI do jednog su ii bili zaglavljeni, ili su bili nelogicni ili su padali pri koriscenju itd itd...svi sem iPad 2.. ![]() Samo sam hteo da potvrdim sumnje... Elem, puno interesantnih nacina koriscenja i funkcija varira od zemlje do zemlje...evo nekoliko stvari koje su ovde super: 1. Novine / stripovi / magazini / knjige - gomila dnevnih novina i nedeljnih / mesecnih magazina su specijalno pravljena za iPad (sa web linkovima, videom itd!!) Fenomenalno! Slike izgledaju fenomenalno na hi-rez screenu...lako je za citanje / zoomiranje / okretanje strana..MNOGO MNOGO lakse i zgodnije nego citati na laptopu. Kod stripova je mega navigacija - kako god mrdnes prstom on te baci na sledecu sliku i zoomira je! A da ne pricam sto moze da drzi gomle knjiga, magazina i stripova !!! Nesto se placa (jos uvek je duplo jeftinije od printanih stvari) a puno toga ima za dzabe !!! 2. Televizija - BBC i SVI ostali kanali imaju "On Demand Playere" - ako si nesto propusti, mozes da ga gledas KAD GOD HOCES po mesec dana kasnije - besplatno !! Sky TV pretplatnici mogu da listaju Sky Tv program i jednim pritiskom da ukljuce / setuju snimanje nekog filma / emisije itd..na Sky+ HD sistem!! Do jaja!!! Cak nemoras ni da si kuci - bilo gde iz grada / sveta, mozes da snimis nesto ako nisi na gajbi i pogledas posle!! Takodje - odes u krevet i nastavis gledanje bilo kog filma ili emisije koji si zapoceo na TV-u!! Radi savrseno!! savrsen streaming!! Interaktivni TV programi sa informacijama, slikama itd... 3. Remote kontrola - ovo mi je interesantno zbog moje druge firme koja radi AV instalacije. Postoji jako veliki broj aplikacija i softwer / hardware kombinacija za kontrolu svih AV naprava! + Kontrola osvetljenja u stanu, grejanja, hladjenja itd... 4. Fotografije - izgledaju mega na hi-rez screnu!! Fenomenalno za gledanje - mnogo zgodnije za pokazivanje / listanje.. 5. Prezentacije - idealno za raznorazne prezentacije projekata / crteza / animacija / videa / grafikona, itd itd...ko radi neki biznis - nezamenjivo. mnogo bolje nego da okreces lap top na 100 strana, ovako ..kao sveska !! fenomenalno. Razni podsetnici / beleske / raspored poslova itd - sve na jednom mestu! 6. Igrice - pojavljuje se sve veci broj JAKO dobrih igara koje izgledaju super, maltene u klasi PS ili XBox-a... a za petinu cene (?5) inace 99% igrica je ?0.69 !!! Nanosao sam se laptopova po raznim sajmovima / kongresima itd..i jako je zajebano i sporo i dosadno ako hoces nekome nesto da pokazes..BRZO! Ljudi su obicno u zurbi i sa iPadom treba 3 sekunde!!! 7. Muzika - fenomenalni tool za ideje / eksperimentisanje itd. Takodje super za objasnjavanje osnovnih elemenata u modernoj muzici. Sinoc sam detetu od 10 godina cas posla objasnio sta je sampler / kako radi itd (Garage Band sampler) sa sve waveform editingom, sviranjem itd..KOMA!!! A da ne pricam za ritam mashine itd itd...jednostavno a rezultati su super!! Inace, vec postoji gomila materijala koji je radjen u Garage Bandu i koji se vrti po svetu !! 8. Razne gradske informacije - alerts i stanje u podzemnoj zeleznici / kasnjenja / problemi itd...real time red letenja / sletanja....detaljne vremenske prognoze..itd itd Najlepse od svega je sto je user interface TOLIKO intuitivan da malo dete ili baba i deda mogu da ga koriste posle 5 minuta!! Kad svaki potez na njemu proizvodi smesak - onda znas da su ga dobro uradili !! toliko...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Future Of Apple | Coconut | Razno | 2 | 13-08-2010 01:25 PM |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |