Go Back   Rumski Forum > Mali Oglasi > Kupujem/trazim

Kupujem/trazim Kupovina audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-11-2011, 01:06 PM   #1
gfx
Junior Member

Default Kupujem woofer

Kao sto sam naslov teme kaze, zainteresovan sam za kupovinu aktivnog woofera.

Sve sto je meni bitno receno je opsirnije U OVOJ TEMI, a obzirom da bi mu namena bila ogranicena iskljucivo na multimediju i rasterecenje main monitora (Adam A7x) pri gledanju i slusanju nekih, ostatku porodice, atraktivnijih materijala (filmovi, crtaci i sl) i koncerata, logicno je da trazim neko uslovno receno jeftinije (ali ne i nekvalitetno) resenje, gabaritno ne preveliko i sa dobro resenim pitanjem podesavanja sub/sat rezne frekvencije.

Nekih posebnih "kandidata" nemam, oni za koje sam do sada cuo/procitao dosta pozitivnih kritika su:

Tannoy TS10, TS12

M-Audio BX10s

...pa oni za pocetak imaju mozda neku blagu prednost u razmatranju, ALI, svakako ne presudnu, sto znaci da je ovaj thread u stvari otvoren za SVE ozbiljne ponude u iole normalnim (za ovu vrstu zvucnika) cenovnim okvirima.

Ono sto jeste najvaznije je da je woofer u svakom pogledu (funkcionalno i tehnicki) potpuno ispravan, da nije bilo nikave "paljevine", silovanja, otvaranja, premotavanja drajvera i sl, a pozeljno bi bilo da je i pod vazecom garancijom, bar jos neko vreme.

Sve ponude na PM

Pozz
gfx is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules