Re: Van Gogh in NRG Recording Studios
I ja mislim da nije hejt, moramo da se naucimo da postoje razliciti stavovi da se sa tim naucimo ziveti. muzika i sve oko nje ima vise znacenja, iz nje se mogu videti karakteri ljudi, motivi zasto se neko necim bavi i tome slicno. Nije nista lose kada izrazimo svoj stav da je neko od muzike koja je u pocetku bila dobra resio da zaradi novac, da podilazi publici i da se iz svega vidi da je to postao biznis a sve manje muzika. Ne pada mi napamet da hejtujem Djuleta, naprotiv imam respect, ali zbog toga ne moram da volim to sto radi, uostalom kao i za mnogo veca imena u svetu. Vecini pravih ljubitelja muzike je stalo do muzike, ali zivimo u svetu koji nije kako treba, to ne znaci da ne treba da dizemo glas protiv necega sto nije u redu, prostitucija ne postoji samo kod prostitutki, nego je to postalo pravilo u zelji za uspehom po svaku cenu, pare jesu vazne ali nisu presudne za muziku. O svakoj muzici i njenom kvalitetu jedini sudija je vreme. E sad zbog svih onih koji muziku ne dozviljavaju kao novac, evo uzecu primer Jeff Back-a, i koji ostavljaju duboke tragove u muzici, i gde je recimo Eric Clapton u konkurenciji sa Page-om i Jaff Beckom izjavio da je istina da je on primio nagradu za zivotno delo, ali da smatra da je on ne zasluzuje nego Jeff Back! Posteno zar ne!
|