|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | |||||
Pro Member
|
![]()
Slusam na KRK RP6,ne znam kako mislis da su "svijetle"?
Manjak basa?Cijeli low-mid spektar je tanak? Quote:
Quote:
Quote:
![]() Drugo,ovo sa kasnjenjem,mislim da je to zbog postavke syntha koji krece na 1' 15" jer je otkinut i traje koju milisekundu duze prije editovanja pa kontam da je zbog toga,a inace tako sam htio jer mi se ne svidja kako radi tako bez edita sa svim ostalim kanalima.Vraticu ga na pocetak,bez edita i opet uploadovati,bas me interesuje jeli zbog toga.Jer beat je ok do tog momenta kad pocinje i prestaje taj synth ... Quote:
Evo ti recimo silicon-ov trek(koji je jako,jako dobar,btw),na kojem je kick najblizi onom koji trazim http://soundcloud.com/hekatasbastard...prague-avenues Znaci,ne powerfull,nego ta punoca!Da li se to moze odraditi prije mastera? E pa jbg,mislio sam da moze ![]() Quote:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drake-ov glas ?Kako dobiti ovaj efekat ? | ugljesa | Razno | 1 | 17-10-2010 09:06 AM |
Kako dobiti ovakav zvuk?? | Domestos | Audio Software | 7 | 04-05-2010 02:52 PM |
Kako dobiti ovaj efekat vokala ?Akon | ugljesa | Tutorijali | 4 | 06-01-2010 01:29 PM |
pomozite da smislim kako napraviti ovaj zvuk | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 9 | 12-12-2009 02:36 PM |
Kako da postignem ovaj zvuk? (Jarre) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 01-10-2007 01:19 PM |