|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Ali sa druge strane... kextovi, instalacije... Jos uvek se petljam na pocetnickom nivou, ali OSX je mnogo blizi Linuxu (od koga sam uvek bezao) nego Windowsu. Terminal window je tamo uobicajena pojava kada hoces da nesto uradis iza zavese sistema, ne secam se kada sam zadnji put pozivao terminal na windowsu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jao, puce mi mozak, te proradi BT, ali ne i Sleep, te rade oba, ali ne mogu da updatujem na 10.6.8, jer pukne sve redom (10.6.8 je must have za sandy bridge i punu brzinu CPUa i memorije, takodje nVidia drajver za "Fermi" jezgra je samo za 10.6.8 i jace), a sve traje dugo - obican restore sa Time Machinea traje oko 15 minuta ![]() Pravi MAC OSX korisnici sigurno ne znaju i ne moraju da drndaju "iza sistema", kao ni korisnici windowsa, ali ovaj hibridni sistem ipak radi nesto na sistemskom nivou, tako da verujem da mi je iskustvo sa OSXom daleko losije od prosecnog korisnika "normalnog" Appleovog Mac OSXa na Apple platformi. Pisacu ovde ako najzad sve odradim da valja 100% - i ovako moze da se radi i vise od toga, ali sada je postalo licno! ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 22-08-2011 at 02:54 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|