|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Letvice ti nebi trebale imati oblik slova "T" u odnosu cloud/lijevi i desni zid,nego bi trebali biti postavljeni kao da počinje? sa dna jednog zida, pređe? po istoj liniji na plafon, pa spusti? po istoj liniji na drugi zid. A ko već postavlja? letvice u oblik "T", kao ?to sam ja, onda je bitno da se sekvenca ne ponavlja, tj. da na cloudu uzme? drugi dio sekvence koji nisi iskoristio na zidovima .. tako sam ja radio.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majstor A.Dijanovic odgovara | alek019 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 22-02-2010 09:40 PM |
razyebo sam sint ima li dobar majstor u bgd? | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 17-08-2009 07:47 PM |
potreban majstor za monitor | MiGi | Monitoring | 9 | 18-03-2009 02:36 PM |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Majstor | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 12-12-2008 11:05 PM |