Ovako... nisam se ja upecao na nikakav marketing. Bio sam najgori protivnik maca dok nisam na radionicama video montaže i postprodukcije tona započeo raditi na njima. Svidjelo mi se kako je tamo sve funkcioniralo i zato sam kupio računalo. I ne žalim. Prema tome, to nije marketing nego dobar stroj. Jel se i cijela američka filmska produkcija upecala na marketing??? Prije par tjedana sam upravo imao predavanje montazerke glazbe (Gospodar prstenova 2) koja je u jednom trenutku rekla samo "mi smo svi na Macu"... Nije bitno to, bitno je da sam se ja upecao na marketing

Kupit ću vjerojatno po drugi put i ruDAW i Mac...
Da, ja sam za 100e dobio čudo.
Napisao sam koja je razlika. Razlika je velika, ali nije svakome isto. Kućnom korisniku je svejedno, ali profesionalcu nije - isto kao ni s violinama. Prema tome, ako te niajnse nisu bitne i garancija stabilnosti... Onda je svejedno. Sad vam zaista prepuštam da ovdje tupite gluposti... Svatko zna svoje
Matoree, nisam siguran postoji li opcija ignore, jer mislim da bi u tvom slucaju itekako bila korisna. Ako o svemu pricas bez da si ikada isprobao, onda tvoji postovi zaista imaju neko veliko znacenje
p.s. za sve sto ste me pitali oko rudawa imate opsirnu prezentaciju an webu, ali pretpostavljam da znate sto tamo pise i bez citanja... da bar ja mogu tako...