|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Me 2 ![]() Čovjek je u pravu a moram priznati da nam je isti postotak u kojem se slažemo sa njim. Quote:
Absofuckinglutely ![]() Što se tiče kvalitete muzičara u HR, ona je na najnižem nivou koji sam čuo bilo gdje da sam radio, da li Njemačka, Engleska, Nizozemska, Austrija. Ispod svakog standarda. I tu govorim o profesionalnim, session muzičarima, ne amaterima. Em slaba svirka, em nemaju sound, em nemaju timing, em nemaju štim, em su preskupi, em...... Isto to vrijedi i za tonce koji mi i dan danas u jednom od top studia u HR snime vokal na 16 bita, a kamoli da imaju pojma o bilo čemu osim stisnuti record. Budimo realni, nikad ova podneblja nisu dala nekakve velike glazbene talente niti je bilo uspješnih ljudi u europskim ili svjetskim okvirima, osim možda par ljudi. To je jednostavno tako. Mi smo narodi talentirani za sport, ne za glazbu. Ne treba previše očekivati. A ono što je najtužnije je što je klincima uzor Parni Valjak ili Prljavo Kazalište i oni to dan danas slušaju i skidaju ![]() Ja kad čujem mlade bendove i kakvu oni staromodnu muziku sviraju, pa to je prestrašno. Nećemo tako u Europu ![]() Last edited by Surfer; 09-05-2011 at 06:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|