|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Evo mene, vredan od ranog jutra u borbi za Akustiku
![]() Postavio sam opremu ovako (SVE JE TACNO u razmeri i sve je simetricno): (nacrtao sam i stalke, da ne bude zabune oko toga za nekoga ko nije citao redom i postavio sam woofer, mozda neko ima nesto pametno da kaze povodom tog zlokobnog uredjaja). Ranije mi je woofer stajao ispod levog dela stola, a sad sam ga postavio ovako ispred sebe, na sredinu, da ne remeti simetriju. Prvi utisci: -CUJEM BASS (u odnosu na to da sam se u prethodnoj postavci mucio da ga cujem), cujem ga i previse, cini mi se da cujem kako "mulja" pomalo taj sub, pretpostavljam da je zbog toga sto su da tako kazem "DUPLI" coskovi ispred mene (i cosak od stoka od vrata i sam cosak zida). -Da treba da biram u ovako ne tretiranoj sobi sto se slusanja tice kako bi mi stajala oprema, ovako ili onako kako je prethodno stajala, izabrao bi ovako!+ Nisam stigao jos uvek da sednem DA RADIM pa ne mogu da vam kazem da li mi je tesko da radim ovako i da li me umara kao sto me umarao zvuk u prethodnoj postavci... Javljam se veceras sa jos utisaka ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrata, prozori, prostor ??? | File | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 28-01-2011 10:43 PM |
Kako ukrotit prostor | UptempoDRM | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 25-12-2010 09:04 PM |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Prazan i nesredjen prostor, kako poceti.... | hrkljus | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 06-03-2008 04:00 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |