|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
auh, hrpa teksta na engleskom!
Ajd kom se da, da kaže kako ide to kod mixanja, preko čega i kako signal dolazi ako je u pitanju analogni mixer, da li sve prolazi kroz fw il nešto slično? A opet ne kontam povratak mixanog signala, snima li se iznova u daw.. itd itd Ugl, pitanje ostaje jer sam na vi s engl..a zanimaju me konkretne stvari Npr, ovako nešto kužim (donekle) http://www.youtube.com/watch?v=NAIMAZpQy2Q jer opet se vraćam na to da jedan npr eq treba radit za više kanala, podešen jednako? ... i ovaj princip, kako se meni čini, radi tako da ono što se snima biva već provučeno kroz komp, eq itd? A što je ako se snima "suho", pa naknadno ide kroz mašineriju?! Last edited by tomycrosound; 10-04-2011 at 06:22 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
multiband compressor | SandRob | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 14-02-2006 05:49 PM |