|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Novi sam ovdje , pa neznam je li ovo pravi podforum.
Odlucio sam s prijateljima napravit hiphop studio za snimanje , zanima me kakvu opremu trebam , za pocetak jer nismo mislili jos nista kacit na net niti objavljivat jer nam "vjestina pisanja tekstova" nije bas na takvom nivou da bi kacili na net i "kur*ili" se pjesmama , a produkcija nam jos gore ide ![]() I ako nije problem da uz imena mikrofona/mixeta etc.. navedete cijenu Da je negdje do 300-400km Studio samo za osobnu upotrebu EDIT : I koji programi trebaju znam samo za beatmaking ono cubase/nuendo/reason neka od ta 3 programa , imam ja midi klavijaturu , nesto sam prije malo radio u fl studiju , ali slabo nisam nista semplovo nego samo svoje , pa bi beatove radili u neka od ta 3 programa. Koji program za snimanje i ostalo? Znaci potpuni sam laik sto se tice studija i produkcije , kao i ostala 3 prijatelja Last edited by boomboompow; 04-04-2011 at 03:11 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|