Quote:
Originally Posted by Arthur
u pravu ste,dosta je cinizma ovde, ali moratd razumeti kako je kad neko nešto pita pa dobije najiskreniji i najdobronamerniji odgovor a taj mu se ne sviđa. Ovo što vi pričate o nepostojanju uslova da se snimi u profi uslovima, to stoji. Onda se to lepo i imenuje demo snimkom i dobićete hiljadu dobronamernih stavova o tome . Ovako ispada da mi koji živimo od profesionalnih snimanja, em uzimamo pare nepotrebno za nešto što svako ko ima keš za opremu može i sam da uradi, em da nemamo pojma jer pljujemo lošu i jeftinu opremu a i da su naši snimci u rangu demosa. Šta drugo osim cinizma možete i očekivati, ako se tako postave stvari. I ne zaboravite da ovo nekom klincu danas može biti prvi topik koji je video na ovu temu i šta on da zaključi?
|
Pored demo i profi snimaka postoji i jedna treća kategorija, koju je mnogo teže napraviti od pomenute dve. Možda bi tex viler i drugari mogli biti dovoljno pretenciozni, nenormalni, nazovi to kako hoćeš, da probaju napraviti nešto bolje od demo snimaka, a i od profi snimaka koji se mogu uraditi lako, brzo i jeftino. Ne znam da li je dovoljno jasno o čemu govorim ali voleo bih da čujem tvoj predlog - kako uraditi nešto zaista moćno (recimo kao Dark Side of The Moon, kad si već pomenuo Pink Floyd), ovde, u današnjim uslovima?
Što se tiče cinizma, dobronamerni ljudi nikad nemaju potrebu za njim, pa makar komunicirali sa najglupljim šupcima.