|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 | |
|
Member
|
Quote:
ali budem ponovio, nema problema. sa presonusom sam zadovoljan jer je otvorenog i cistog zvuka. i sve stima osim visokih frekvi koje, kako na kojem instrumentu, ispadaju greze i na neki nacin suplje. presonus ima ugradjene preampove. prva dva su instrument inputa, a ostali mikrofonski. dakle, pricam o mikrofonskim posto je bilo govora o razlicitim mikrofonima, pozicijama, preampovima itd... znam kako moze ispadati gitara sa 57-icom i to je sve kul, pogotovo za ono sto ja snimam - zanr, tip glazbe... ali kazem da meni gornji dio ispada pregrez, kako je arthur rekao: zasiceni, gotovo spaljeni visoki. naravno da ne idem u klip jer bi to znacilo da sam prenakrcao konverter. moje zaljenje na visoke nije uzrokovano digitalnim klipanjem. tako da ako ne stima obicna 57-ica, ili 58-ica, nece niti kondenzer. 57-ica inace ide na milion dobosa diljem svijeta. ako tu nesto ne stima, e onda...... biti ce kako su ostali drugovi savjetovali: topliji preamp i mozda eksterni clock. a kondenzer ce ici kad budem htio jos nesto "drugacije". prvo mi treba bazicni sound da je u redu. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|