Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-02-2011, 03:17 AM   #11
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Hackintosh - 10.5 - 10.6 - Pro Tools

Hmm, ne vredi... Instalirao Snow, uradio DSDT Patch bas za moju plocu, pokrenuo Geekbench, sad pokazuje malo bolje rezultate nego 10.5.8, ali cim otvorim Pro Tools-problem, zaglavljuje kad se loaduje plugin, kad sesija stoji i do 45 sekundi, kad je u pokretu i do minut i po...

Dva kontakta u u projektu, na jednom Electri6iti, na drugom Mixosaurus, Activiti Monitor pokazuje da je PT oko 2.85GB memorije zauzeo, a od celih 4GB overall pokazuje da je ostalo nesto oko 25 MB.

Po Xbench i Geekbench sistem radi bolje, sto bih i mogao da primetim, ili da istripujem, ali PT katastrofa, nema razlike kad menjam 1-2-3-4 procesora u RTAS Engine, pomislio sam da moze biti do procesora, kako ga Snow vidi i kako njime upravlja.
A opet, ima veze sa kolicinom memorije, sto je vise upotrebljeno sve je gore...

Sa druge strane, na Windows 7 sve radi savrseno, gotovo nema cekanja da se plugin pojavi i proradi, na 105.8 je to osetno bolje, ali i dalje veoma lose...

Evo kako to izgleda na 10.6:
http://www.youtube.com/watch?v=XH89AnHc34c

Cudna je stvar, sa Pro Tools 9 se ovo ne desava, kao sto se ovo ne desava bilo kome ko ima Mac, proverio sam licno, Mac Pro radi najnormalnije, a ne bi trebao biti mnogo bolji od moje konfiguracije...

Igla u plastu sena...

Jedno pitanje, da li ovi rezultati Xbench i Geekbench u potpunosti pokrivaju hardware i software, to jest kako rade zajedno?
Da li ovi dobri rezultati u potpunosti odstranjuju sumnju da se radi o nekoj nekompatibilnosti, ili je to samo povrsan test?

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules