|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Nevezano za HDD direktno, pa je offtopic;
Jučer sam instalirao jo? jedan driver za matičnu "Intel Managment Engine Components" i zatim "Intel INF instalation" sa slu?benog sitea, za win7/64 http://www.gigabyte.com/products/pro...09&dl=1#driver Nakon toga resetirao komp i sve radio ok... Jutros upalim komp i najprije ?to se pojavilo na ekranu bio je plavi ekran 0,1sec, tek onda kreće bios i sve ostalo, pa plavi ekran prije pojave windowsa. Poku?ao windowsov repair, ni?ta... Nekako mi se uspio upalit; ne znam kako i totalno usporeno! Task manager upalim, ram nabrijan do ibera, ali TOTAL: 256MB ?! wtf?! U sistemu pi?e Install 8GB (usable 256MB) wtf?! U msconfig pod boot advanced postavljeno na maximalno 256?! Ja to nisam napravio! Postavim ja to na max 8192, spremim kao permanentno i resetiram... I evo ga, sad radi sve, iako u sistemu pi?e 8GB (usable 7,21) ali jučer nije pisao ovih 7,21, al vidim da je to normalna stvar... I ?to se to desilo? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |