Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-11-2010, 12:48 PM   #1
milanCHE
Senior Member

milanCHE's Avatar

Default XP after Win 7 na isti HDD ???

prvo,unapred izvinjenje ukoliko ovo postujem u pogresnu rubriku...neka neko od mod-ova prebaci gde treba..unapred hvala...
Elem, da li je neko uspeo da uradi instalaciju XP-a na ISTI hard disk na kome je vec instalirana sedmica (podrazumeva se na drugu particiju)....znam da na drugi hard to moze relativno lako da se uradi,zanima me opcija na isti hard na drugu particiju.....uglavnom sam natrcavao na negativan odgovor (tj. NEMA SANSE)...zanima me da li je neko od nasih ovo probao, jel' uspeo (i kako).....sinoc sam probao,sve normalno krenulo,sve do nakon formatiranja i kopiranja XP sistemskih fajlova na tu drugu particiju i restarta kompa,kad je nastao problem i poruka pri dizanju sistema "disk error read occured",press ctrl+alt+del to restart,po svoj prilici XP je po**bao Boot sector od sedmice,srecom nako malo (vise) zezanja u DOS-u (tj. command promptu),uspeo sam da recover-ujem sa instalacionog diska od sedmice Boot sector i da se sistem ponovo boot-uje u sedmici...
elem, pre nego sto zapucam da uzmem drugi HDD cisto da priupitam jel' nekom od nasih ovo poslo za rukom?

Pozdrav

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules