|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Kad sam rekao nije mi jasno... mozda sam se lose izrazio.. jasno mi je sta su uradili jedino mi nije sasvim jasno zasto su tako uradili... u Win7 primetih previse promena za moj ukus koje nemaju logicno obajsnjenje. Obaska i pored svih antialijasinga i ostalih "munja"... Win 7 izgleda prilicno nedoradjeno i "zbudzeno"... sa sistemskim porukama, ispisima, formatiranjem istih... (win) explorer izgleda gore nego ikad (barem je mogao da ostane pregledan).. "run as administrator" i "you cannot change this because .... bla bla" me malo nervira (jer sam sebi dodelio admin privilegije!), "read only flag" na celi Windows folder mi je prevrsio! sve u svemu.. odo' ja da probam xp x64 ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 14-11-2010 at 06:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dali postoje razlike u starijim ADAM A7 sa novijim. | Midi | Monitoring | 4 | 15-03-2010 01:42 PM |
dosta vise | alavuk | Pricaonica | 16 | 20-09-2008 10:09 AM |
Ni HI FI nije vise ko sto je bio.... | DaBear | Razno | 6 | 01-05-2008 12:19 AM |
Da vise ne bi lutali | AcaHari | Tutorijali | 0 | 10-04-2008 02:29 PM |
umrezen rad vise racunara | milanCHE | Computer Hardware | 5 | 30-12-2007 12:50 AM |