|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, jedna stvar je gadno pobrkana ovde, sto se tiche akademije i shkolovanja za "zvuk"... Koliko znam, u Bg a i u Ns (za ostale ne znam) odsek za zvuk je u okviru departmana dramskih umetnosti. A to podrazumeva uchenje za rad na filmu, radiu i pozoristu, i samim tim je nastavni program tako koncipiran. Osnova je dakle uchenje "filmskog jezika" i jezika pozorista... I studenti tona se ne uche za rad u studiju-usluzno-muzickom il kako vec da ga nazovem (barem po nastavnom programu)... E sad, pukom srecom sto recimo na novosadskoj akademiji predaje jedan profesor koji svoje studente vodi po studijima sa SSL-om i koji je (van nastavnog programa), svoje studente donekle nauchio radu na SSL konzoli)...
Planira se da se uskoro na akademiji u NS otvori odsek za muzicku produkciju, tj. onaj o kome se ovde pricha... Shkolovanje svakako ima smisla, i mislim da je glupost reci da je kasno za to itd... Svi smo mi razlichiti i svako ima neki poriv za tim... A sad da li ces uspeti da se zaposlis u struci itd. zavisi iskljucivo od samog sebe. Pa koliko samo svake godine ima diplomiranih doktora i pravnika pa se niko ne zali kao mi, muzicari...Mozda se i zale, ali ne citam njihove forume.... P.S. Slazem se sa Bogijem sto je napisao gore... Last edited by silicon science; 09-10-2010 at 08:31 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|