|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]()
Ovo nikada nisam izjavio. Nadji i "kvoutuj" ovu izjavu ako postoji. Rekao sam istinu, doduse ne potpunu - 24v, ali sam prevideo da moze i 36v, sto je realno bilo potpuno beznacajno za razgovor, ali to je verovatno bilo jedino za sta si mogao da se uhvatis, posto je to tvoj domet, ali su oni koji su svesno ucestvovali, bez zelje da se pojave radi pojavljivanja su razumeli moju tacnu poruku.
Quote:
![]() ************************************************** ******** btw, Shure PG je smece!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 28-05-2010 at 01:34 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć - home studio | rebbelion2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 03-05-2010 07:36 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
HOME RECORDING STUDIO - Rod Gervais | gricko | Tutorijali | 0 | 21-03-2007 09:47 AM |