|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Evo da ne otvaram novu temu, pri snimanju gitara, do?ao sam do problema pri usnimavanju kolege drugog gitariste u bendu.
Ja snimam na prirodnom driveu pojačala u kombinaciji moja kanta od gitare i klon Voxa AC30 sviran na 2x12boxu u kojem su Alnico Philips Bombardier i Eminence Legend V128, i kako odsviram mikrofoni taj zvuk i snime (Mikrofoni su AKG 414 B-ULS i SM57, 414 direkt u Layla Echo3G karticu, SM provučen kroz Binson Lampa?ko predpojačalo) On hoće da mu: -gitara ima drive -da taj drive zvuči čvrsto ?estoko i uvjerljivo -da ima ono D?ND?N i da se lijepo čuju na snimci i akordi pri driveu. Pojačalo mu je Peavey Classic 30 gitara Yamaha Pacifica s dva humbuckera sa Alnico magnetima Ja iskreno ne znam kako da to napravim, jer ono ?ta čujem u?ima, nije ono ?ta mikrofoni snime koliko god ja mjenjao postavke i polo?aje mikrofona (414 je mutan a 57 tanak) ozvučivao sam sva tri zvučnika i Marvel Blue i Eminence Legend i Philips Bombardier ali vi?e manje uvijek imam isti rezultat, ako uspijem dobit čvrst D?ND?N onda su akordi ?lampavi, i obrnuto. Ako snimim odvojeno po kanalima dionice di su akordi dobri a posebno ove ?e?će pa ručno pode?avam opet mi ta njegova gitara zvući nakaradno Na kraju sam popizdio i rekao mu da kupi marshalla ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|