|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Planiram kupovinu jo? jedne klavijature u neko bli?e vrijeme. Oti?ao sam u nekoliko prodavnica i probao dosta aktuelnih modela priznatih proizvođača. Takođe sam dosta proveo vremena na internetu, čitajući recenzije, gledao razne video klipove mogućnosti i td. Međutim, za neki pristojan novac mo?e da se kupi i dobra polovna klavijatura. Mene trenutno interesuje Korg Triton Studio (61) i nekako mi se sve čini da mo?da nije lo?e da pazarim ovu spravu u odličnom stanju negu neku Le varijanatu novih ma?ina tipa: Roland Juno G, Korg M50, Kurzweil PC3 LE6... ?ta vi mislite o ovoj ideji, da li se isplati uzeti polovan flagship synth ili neku novu Le varijantu? Hvala svima unaprijed. Last edited by Goran B; 06-04-2010 at 11:17 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
polovan pulsar II ....koliko?(Sandrob) | drzox | DSP forum | 1 | 20-09-2005 05:13 PM |