|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Arthure da te pitam nesto.
Razmisljao sam o RME-u i to, i posto def. necu snimati vise kanala, sracunao sam da cu uzeti RME HDSP 9632, mislim da ce mi, kao sto si mi ti rekao, to dobro vrsiti posao... E sad moje pitanje je, ako imam i M-Audio 192 i RME 9632 u istom racunaru, da li ja mogu Spdif-om da ih vezem tako da mi u Cubase-u master asio naravno bude RME, a da povezivanjem sa M-audio preko spdif-a dobijem 2 dodatna out-a koja mogu istovremeno da koristim sa RME-ovim izlazima ili lose shvatam? te izlaze bih koristio za monitoring, jer monitoring radim preko miksera... Isto me zanima da li preko Spdif-a mogu da saljem signal iz M-Audio u RME i da mi RME bude DA konvertor dok radim u Pro Tools-u. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skoro audio/midi pitanje | Kal-el | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-06-2009 03:45 PM |
Vista i xp na jednom kompu, kako? | Danny Lou | Audio Software | 9 | 01-04-2009 01:22 PM |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |
USB audio karte | sRce | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-05-2008 10:38 AM |
pitanje: Maticna za audio | pike | Computer Hardware | 0 | 10-09-2006 12:21 AM |