|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
MAO
|
![]()
ne bih znao reći ništa o plugovima, koristim UAD i ponešto od native-a, i nemam naviku čestog menjanja alata. ProTools, sekvencer ko i drugi, može svašta nešto, a opet ne može sve i tako ukrug. Ove verzije koje su dostupne su osiromašena verzija velikog HD protoolsa, no ipak možeš raditi u njemu i te projekte posle otvarati i na velikom sistemu, što nije mala prednost ako seliš projekte iz studija u studio. Ima sasvim simpatian audio editing, i trenutno nenadjebive warp mogućnosti sa elastic timeom, što je jedini razlog zašto sam posle mnogo godina Steinbergovanja, kompletno preselio recording i editing u PT, i to taj, sakati. Mix i dalje ne mogu da radim u njemu, imam previše ambiciozne projekte i broj kanala po pesmi, zašta ipak udaram u plafon dostupnih verzija PT, kao i to što mi njegov mixer ergonomski ne odgovara. Mislim da je Maudio ipak bolja kupovina.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skoro audio/midi pitanje | Kal-el | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-06-2009 03:45 PM |
Vista i xp na jednom kompu, kako? | Danny Lou | Audio Software | 9 | 01-04-2009 01:22 PM |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |
USB audio karte | sRce | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-05-2008 10:38 AM |
pitanje: Maticna za audio | pike | Computer Hardware | 0 | 10-09-2006 12:21 AM |