|
Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav Matko, svaka čast na ostvarenom uspehu u svom radu i uspe?nim saradnja. Po?tujem tvoj rad mnogo.
Nisam hteo da otvaram novi topic tako da ću se nadovezati na ovom Saletovom (mislim da mi neće zameriti ![]() Po?to su te uglavnom pitali sve ?to sam hteo i ja, postavi ću ti samo par pitanja: Kakvi su ti planovi za budućnost? Da li mo?da ima? u planu neki projekat tipa kao ?to se kod nas skoro otvorila Dj akademija, da ti osnuje? Beat making akademiju. Da li mo?da ima? u planu pokretanje nekog web portala na kojem bi reprezentovao mlade nade beat making-a sa ovih prostora? (neki sajt poput http://www.shadowville.com/) Toliko od mene za sad ako mi padne jo? ne?to na pamet pitaću. Hvala unapred, veliki pozdrav ! Sp. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 21-08-2009 11:15 AM |
Neshto od mene :) | Salle | Promocija radova | 1 | 30-06-2009 09:39 AM |
Neshto novo... | silicon science | Promocija radova | 13 | 22-06-2009 11:04 AM |
Neshto slichno uadovom IBP phaseu ali u native varijanti? | HeatMan | Audio Software | 10 | 30-05-2009 01:32 PM |