Samo da napomenem da ja nisam nikakav stručnjak, naprotiv. Ne?to slično ovome ?to sam ti napisao sam radio samo jednom, u mom studiju, kad sam napravio sobu u sobi pro?le godine, pa sam ti dao pribli?an podatak jer si tra?io ne?to konkretno. Dakle, pre nego ?to se u i?ta upusti?, tra?i stručnije mi?ljenje od mog. Tro?kovi majstora na izradi takve sobe nisu jeftini (meni je tesar uzeo 1500 evra) i ima puno dodatnih tro?kova... prevoz robe, na primer. Ventilacija je takođe velika i va?na stavka, a cevna ventilacija kakva tebi treba je u?asno skupa. Radovi su bučni i traju nedeljama, ne znam kako će te babe reagovati. Takođe, ovo ?to sam napisao podrazumeva da ne radi? ni?ta s podom, ?to će značajno umanjiti rezultat u odnosu na potpunu sobu u sobi, tako da sam mo?da i pogre?no procenio uticaj takve izolacije. U stvari, ja sam hteo da te obeshrabrim, a ispada da sam te ohrabrio

Ali, naravno da je moguće da uz puno volje, ?elje, truda i ne?to para dobije? ono ?to ?eli?, samo je pitanje - da li je vredno tolikog truda i tro?ka.