|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
U mogućnosti sam da iznajmim jedan lokal koji se na ?alost nalazi u donjem delu jedne zgrade, a iznad su stanovi. Lokal ?elim da preuredim u studio za komponovanje i ve?banje. Radi se o KLASIČNOJ akustičnoj muzici (dakle bez ikakvih pojačala, bez bubnjeva itd) i isključivo bi se svirali violina ili klavir. Interesuje me na koji način i koliko je potrebno da bi se izolovao takav jedan lokal, kako bi bio u mogucnosti da radim čak i noću po potrebi. Lokal ima jednu manu, a to je ?to ima veći prozor (kao izlog - ustvari ne znam da li je to neka mana), međutim ja bih rado da zadr?im prozor i eventualno dogradim jedan dodatni prozor iznutra koji bi imao funkciju izolacije, kako bi bilo dovoljno svetla u lokalu. Imate li iskustava sa ovakvim lokalima i sa klasičnom muzikom? Hvala puno. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test mix - kanali za vezbanje... | Bockie | Audio Produkcija - Tehnike | 670 | 09-04-2015 01:11 PM |