|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Pa onda i kad ga hakujes je bio problem da ne radi WiFi i YouTube, pa i za to onda nema problema jer imas Hack fix i za to. ![]() I to sto nemas Bluetooth menager nije problem, samo treba da se instalira Cydia i onda da instaliras BT. Ljudi prevelika je to zajebancija za telefon koji toliko kosta!!! I ne znam sto se ljudi tako pronalaze u tome sto sam izjavio da vecina onih koji imaju (ne svi!) iPhone KOD NAS su debili... pa i ja sam ga imao?! Navuce se covek, jbga, lep je, hvale ga, svi ga imaju, ovaj film, onaj film, sto da ne?! Stvar je u tome samo sto sam ja smogao snage da sam sebi priznam da sam debil jer sam dao preko 400 evra na telefon koji treba da hackuje (koji ce mi qrac to u zivotu!?!) a vecina to izgleda ne moze... sto bi ja uopste pa morao da znam da hackujem telefon koji kosta 400 evra?! ![]() iPhone ima smisla samo u DaBear-ovom slucaju... P.S. DaBear, Sumanut je ono napisao zato sto je to kako ti koristis iPhone ovde je jos uvek misaoni pojam... iPhone-ov potencijal i snaga izmedju ostalog i jesu u tome sto je na flat rate internetu tako da i ovde kad bi bilo toga, to bi bila druga prica. Ovde ga covek plati debelo, jedva ga pokrpi da radi, a onda od te zabave o kojoj prica nema ni 20%. O loto-u i placanju racuna preko iPhone ovde mozemo svi samo da mastamo dok cekamo na salteru... kad bi svaki dan u busu proverio mail i iscitao dnevne novine i kao ti vrteo YT i gledao prognozu, verovatno bi mi konfiskovali stan radi prinudne naplate racuna posle mesec dana, jer je ovde internet zbog cene prakticno neupotrebljiv, a samim tim i iPhone gubi na upotrebljivosti i poenti koje ima u tvom slucaju... da se razumemo, da sam na tvom mestu imao bih dva, ali ovde je to, po mom misljenju skupa igracka (ogradjujem se od onih koji mu zaista nalaze namenu, poput onog decka koji razvija aplikacije i sl.) Ovde ga uglavnom furaju likovi koji ne znaju ni da ga napune, znam ribu koja ima dva, jedan crni i jedan beli, jer nije mogla da se odluci, vaga je u horoskopu!?!?! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Native Instruments vam ?eli novu godinu | dejankuki | Audio Software | 4 | 20-12-2009 06:26 PM |
Waves GTR Solo - besplatan godinu dana! | DaBear | Audio Software | 1 | 04-08-2009 10:11 AM |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
iphone 3G | lesha | Pricaonica | 42 | 11-07-2008 07:46 PM |
poslednja za ovu godinu | cAAc | Promocija radova | 52 | 05-01-2008 07:03 PM |