|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
slu?ao sam demose pro?li tjedan, vrlo zanimljivo...
razne distorzije me toliko ne uzbudjuju ali rezonatori, comb filteri, varijanta da mozes bilo koji FX ili sint parametar staviti da ti ga "voza" arpeggio.. to mi zvuči prehebeno ![]() PS svirao sam jučer TI2 kbd opet. uf sve po starom. uz sve stvari koje mu uvijek prigovaram, opet bih ga volio imati, i dobro bih ga iskoristio. na neke trackove bi mi leg'o ko pekmez na kruh (i putar). e da, i jo? uvijek izgleda predobro do boli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
Virus TI, NL2X | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 11-08-2007 05:49 PM |
Virus TI problem | HeatMan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 20-06-2007 11:42 PM |
VIRUS TI | Gianfranco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 22-04-2005 07:34 PM |