![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kako naslov kaze, potrebna mi je pomoc...Moj problem je sledeci - stan u zgradi od 36m2 + matorci i ekstremno neprijatne komsije. Muzika mi je hobi i sa te strane gledano, necu ulagati previse u opremu, niti imam mogucnosti za to... E sad, moje pitanje je, da li uopste ima smisla kupovina monitora za rad u ovakvim uslovima,tj gde se ne moze cesto "otpanjivati"? Neko mi je jednom rekao da monitori treba da rade na 70 i vise % svoje snage da bi radili kako treba,pa me zanima ima li istine u tome? Nisam imao prilike da slusam bas puno razlicitih monitora, a od onoga sto sam cuo, HS50 su mi delovali ok...da ne duzim, prema slusalicama sam sumnjicav jer tek sa time nemam puno iskustva, bar ne u rangu 250+ eura...sta biste mi vi preporucili da uradim? Sto se tice opreme, vrlo brzo ce mi stici JP8000 i MS2000, pa bih voleo da ih lepo cujem na necemu
![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema | Danny Lou | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 25-11-2009 03:49 PM |
Preamp dilema!! | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 40 | 16-10-2009 03:54 PM |
Dilema... | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-06-2009 12:11 AM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |
Dilema oko kartica... | Ad Fines | Computer Hardware | 9 | 10-12-2008 08:43 PM |