|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
nesto sam u fazi obnavljanja tehnike, pa razmisljam o nekom solidnom vokalnom mikrofonu, pa sam sveo izbor na sputnika , AT4050, SM7, EV RE20 i K2(imao NTK pa imam malu averziju). Sve je ovo naravno birano napamet, skinuo sam gomilu snimaka sa neta svih ovih micova, al mi sve to nista ne znaci dok ne cujem iz prve ruke.
Dajte neke utiske, ako je neko isprobavao na vokalima. ukoliko neko ima nesto od svega ovog, bio bi zahvalan da licno isprobam i da napravim koji probni snimak, uz odgovarajucu nadoknadu, naravno ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |
Audio Technica At-4050 | bezsmisla | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 09-03-2005 11:28 AM |